Hvad kan jeg med MobileShare?

Med Mobileshare er det muligt at dele udgifter med venner og familie i en enkelt app. Når alle har haft mulighed for at tilføje udgifter, udregner MobileShare nøjagtigt hvor meget man hver især skal overfører til hinanden, for at få delt udgifterne rigtigt.

Hold overblik over udgifter

Uanset om du skal dele udgifter til en middag, rejse, bytur, indkøb eller noget helt andet, så kan du med MobileShare altid holde overblik over udlæg fra hver person fra gruppen.

Præcis udregning

Kan du ikke overskue at bruge lommeregneren? Ved brug af Mobileshare udregner vi let for gruppen hvem der har haft hvilke udgifter. Undgå regnefejl, og lad Mobileshare gøre arbejdet for dig.

Let afregning

Efter gruppen har færdiggjort en aktivitet, og alle har haft mulighed for at indtaste udgifter er I klar til afregning. Gennem MobileShare kan I afregne direkte i appen, så I slipper for at skulle lave manuelle overførsler. Når du opretter dig på MobileShare tilknytter du blot den konto du ønsker at benytte til deling af udgifter.

En sikker app udviklet i Danmark
Opret så mange grupper du ønsker
Tilføj nemt andre personer til gruppen via telefonnummer

Sådan kommer du i gang

1. Du er allerede langt, for du har fundet hjemmesiden for appen! 😊

2. Skriv dig op på ventelisten og få besked på e-mail så snart appen er klar.

3. Snup en kaffe mens du venter spændt på e-mail 😉

4. Åben MobileShare appen.

5. Følg guiden og opret en bruger.

Her indtaster du blot dit navn, telefonnummer og til sidst kontooplysninger fra den konto du ønsker at benytte til appen.

6. Herefter er du klar til at bruge appen! 🎉

Vil du være en af de første til at få at vide, når app'en er klar?

Tilmeld dig ventelisten her så vi kan give dig besked. De første 500 får early-access.